KLARA FÄRDIGA KÖR

Chokladmousse

Kategori: Recept

Fredagkväll! Detta firar vi med hemmagjord chokladmousse. Den är superenkel och dessutom snäppet nyttigare än vanlig chokladmousse. Du gör såhär:
 
Vispa 3dl vispgrädde. Blanda i 2 st äggulor. Smält 100g mörk choklad (70% kakao) över vattenbad eller i micron. Häll i en klick av grädd/ägg-blandningen i den smälta chokladen och blanda. Häll sedan tillbaka chokladsmeten i resten av grädd/ägg-blandningen och vänd ihop till en jämn och len smet. Lägg i 4 formar. Låt stå i kylskåpet i minst 1h.
 

Till detta hade vi hallon och blåbär. Mmmm så gott!
Trevlig helg allesammans!
 
/ Ellen och Julia

Kanelkaffe

Kategori: Kost

Någon mer än jag som tycker att morgonkaffet kan vara bland det bästa på hela dagen? Har precis gjort oopies såhär på min sovmorgon, och till detta har jag såklart en stor kopp kaffe.

För att förnya kaffet lite har jag ett tips, som även passar perfekt såhär till jul. Ibland har jag nämligen några dust kanel i kaffepulvret. Det ger kaffet en lite annorlunda och jättegod smak. Ni som precis som mig gillar kanel borde absolut testa.


Hur går det med veckans utmaning? Har ni gjort alla 350? Själv har jag några kvar, men veckan är inte slut än!  / Julia

Arla Wellness

Kategori: Vi testar

Hejhej! Måste tipsa om en nyhet från mejerihyllan. Arla har nämligen kommit med nya "Wellness" produkter, både i form av olika mjök och yoghutar. Jag har testat mjölken på bilden nedan och gillar de båda skarpt. Den kostar 2kr mer än vanlig mjök, vilket jag absolut tycker den är värd.
 
 
Bone Health är jämfört med vanlig mjölk berikad på extra mycket kalcium och vitamin D. Detta hjälper vår benstomme och vårt skelett att bli starkt, vilket är extra bra för oss som tränar mycket.
 
Immune ska förstärka vårt immunsystem då den innehåller många goda och aktiva bakterier. Precis som Bone Health är den även berikad på extra kalcium och vitamin D. Denna är därför min favorit, då den innehåller allt i ett.
 
Jag gillar vanligtvis inte mjölk, men de här gillar jag! Vet inte om det är som jag inbillar mig...men visst har den en godare smak? Någon mer än jag som testat? Rekomenderar dig annars att göra det!
 
/ Julia

Veckans utmaning

Kategori: Veckans utmaning

Dags för en ny vecka vilket även innebär en ny veckans utmaning. Förra veckan var det ben som stod på schemat, så därför tänkte vi denna veckan fokusera på armarna
 
 
Veckans utmaning är att få ihop minst 350 armhävningar. Självklart kan man köra en massa andra bra armövningar också, ju mera variation desto bättre. Just armhävningar finns i alla möjliga varianter, breda, smala, med klapp eller med rull. Viktigt att tänka på är att hålla kroppen spänd, inga hängmattor eller putande rumpor. Huvud, bröstrygg och rumpa ska ligga i nivå. 
 
Lycka till och kör hårt!
 
/ Ellen och Julia

På gymmet

Kategori: Träning

Söndagförmiddag. En bra tid att ta sig till gymmet för att testa på det, man som mig kanske inte annars vill ge sig på... Hajjar nu ännu några fler maskiner och för tillfället är det jobbig att bara skriva då mina armar är helt slut. Bra bevis på att träningen gjort nytta, härligt!
 
För något år sedan gymmade jag aldrig. Det var ju inte min grejj, trodde jag. Idag har jag verkligen lärt mig att uppskatta det. Det är tackvare att jag gav det en chans och vågade testa. Jag är fortfarande långt ifrån ett proffs på gymmet, jag ser tvärtom säkerligen lite borta ut då och då. Men det får man väl bjuda på för att kunna utvecklas. Har man bara mod, motivation och tålamod klarar man allt! Intesant?
 
 
Ha en fortsatt skön söndag!
/ Julia
 

Träning

Kategori: Träning

Jag fick frågan ”Varför tränar du?”Ja, varför tränar jag? Är det för att gå ner i vikt? Nej. Är det för att man bör träna? Nej.

Jag tränar för att jag kan träna, jag tränar för att jag vill träna och jag tränar för att jag mår bra av det. Jag har så länge jag kan minnas varit väldigt aktiv. Jag sprang innan jag kunde gå, och sen dess har det bara rullat på. Jag var två år gammal när jag för första gången stod på ett par skridskor, och jag var sex år gammal när jag började träna friidrott. Träning och sport har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag är extremt glad och tacksam över att jag har haft möjligheten att träna så pass mycket och länge som jag gjort. Jag har kunnat bygga upp en stark och frisk kropp som underlättar vardagen något oerhört. Jag kan inte föreställa mig en vardag där någon form av fysisk aktivitet inte finns med.

Det är inte bara roligt och utmanande att träna, utan det är en förutsättning för att kroppen ska må bra. Vi människor är byggda för att röra på oss, punkt. Att vi sen har olika mål med vår träning, det är en annan sak. Det är bara du själv som sätter gränserna. Att hitta en träningsform som passar en själv är något väldigt viktigt. Det ska vara roligt att träna, det ska vara givande och det ska framförallt vara jobbigt. Hur ska man kunna utvecklas annars? Variation. Att variera träningen är också oerhört viktigt. Inte bara för att undkomma tristess, utan också för att få en genomstark och balanserad kropp. Att våga träna det man inte är bra på. Det är klart det inte är kul att stå med en flugvikt på gymmet, eller behöva stanna och hämta andan när man joggat uppför en backe. Men man måste börja någonstans, inte sant?

Mitt tips är att tänka över målet/målen med din träning och sedan fundera ut vad det kommer att krävas av dig för att ta dig dit. Tränar du för att det är kul, keep going! Men fortsätt att utmana dig själv. Träning är inte lätt och det ska det inte heller vara! 

/ Ellen 

Lördagsträning

Kategori: Träning

Här börjar jag min lördag. Det är ett efterlängtat friidrottspass som står på schemat och jag hoppas på mycket ben, för ni kommer väl ihåg veckans utmaning?
 
/ Ellen 

Snabblunch

Kategori: Kost

Efter att ha skrivit nationella svenskaprov hela förmiddagen var jag helt slut och vrålhungrig. Behövde en stor, snabbt och enkel lunch. Skrapade fram vad jag hittade i köket och resultat blev köttfärs blandat med kikärtor kryddat med salt, peppar och oregano, en kall sås gjord på lättkesella och grön oliv-tarpenade, soltorkade tomater, isbergsallad och gurka. Superenkelt och supergott!
 
 
Svårare än så behöver det inte vara för att få ihop en näringsrik och mättande lunch. Men en kopp kaffe jämte mig är jag snart återhämtat från förmiddagen, om någon timme ska jag ut på en springtur.
 
Trevlig helg!
/Julia

Träningslinnen

Kategori: Träning

 
Nya och snygga träningskläder kan vara en bra metod för att skaffa sig extra motivation inför träningspasset. Dock är det ofta väldigt dyrt, speciellt när man letar bland sportmärkerna. En bra budgetvariant är H&M's sportkläder. De är betydligt billigare och kvaliten är mer än duglig! Själv har jag bland annat linnet ovan, det kostar 99kr och finns i massa olika färger. Det är superskönt och är för tillfället min favorit. Ska absolut köpa mig ett till, vilket jag även kan rekomendera er att göra. 
 
/ Julia
 

Pannkaksmys

Kategori: Recept

Hej allihopa! Idag har vi gjort pannkakor, efter ett recept som vi fick av en av våra lärare. Det var supergott och dessutom är dem glutenfria. Vi är inne på vår andra glutenfria vecka och vi märker båda två lite skillnad. I och med att mängden kolhydrater har minskat, har det blivit mer kött och fett på tallriken. Vi äter fortfarande kolhydrater men de är naturligt glutenfria. Det krävs mer tid för att se om det verkligen gör någon skillnad. Men än så länge känns det bara bra, framförallt för våra magar. 
 
Här kommer det smarriga receptet på de så kallade Mandelpannkakorna
 
Till 2 hungriga personer:
 2 dl mandelmjöl 
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
4 ägg
2 dl grädde (vi använde mellangrädde)
 
Vispa alla ingredienserna och stek i matfett. Till pannkakorna hade vi bär, frukt, vårt älskade jordnötssmör och kvarg.  Detta var riktigt gott! Vi tackar Josefin för tipset. 
 
 
/ Ellen och Julia
 

Tips på bra kolhydrater

Kategori: Kost

Pasta, potatis och ris har blivit de vanligaste kolhydratskällorna vi väljer att servera vår mat till. De har länge funnits och många har svårt att se några andra alternativ. Därför tänkte jag tipsa om tre sådana, som alla tre är betydligt nyttiagre då de har ett lägre GI. Tillskillnad från potatis, pasta och ris som klassas som snabba kolhydrater, är dessa långsamma kolhydrater som mättar och ger oss varaktig energi.
 
Dessutom höjer de inte blodsockret så mycket, vilket sparar på jobb för vår bukspottskörtel. När man äter mat som innehåller glukos(socker), får bukspottskörteln tillverka hormonet insulin för att b.la. kunna sänka glukoskoncentrationen som bildas i blodet. Får vi i så mycket glukos att kroppen inte längre kan tillverka tillräckligt med insulin för att sänka glukoshalten, kan det gå så långt att man tillslut får injicera insluin själv. Det är just detta diabetiker drabbas av. Hos vissa är denna sjukdomen ärftligt, men endel "ger det till sig själv" som följd på att man inte tagit hand om sin kropp.
 
Något av det bästa man kan göra för att förebygga detta, är att inte överbelasta och påfresta sin bukspottskörtel genom att tillföra kroppen med för mycket glukos. En av grejjerna man kan tänka på för att lyckas med detta, är att just välja långsamma istället för snabba kolhydrater. Så testa och ge dem en chans. Du vinner på det i längden!
 
Quinoa, Matvete och Bulgur
 
Quinoa
Är min favorit, det är en ört som finns i både röd, svart och vit färg. Det har ett högt näringsvärde med mycket protein, nyttiga fettsyror, mineraler och vitaminer. Av alla fröer är quinoa faktiskt det frö som innehåller mest protein! Dessutom är det glutenfritt. Att tänka på när man tillagar quinoa, är att man ska skölja av fröna innan man kokar dem. Ytan har en hinna som ger en besk smak om man inte sköjer bort den. Jättegott till fisk, kött eller i sallader.
 
Matvete
Är en fullkornsprodukt av vete där endast en liten del av det yttre skalet på vetekornet har plockats bort. Jämfört med vanligt, vitt ris innehåller det nästan dubbelt så mycket protein. Dessutom är det mättande och smakrikt. Det innehåller stora mängder vitaminer och mineraler som järn, zink och vitamin B och det ger ett gott tuggmotstånd och passar till det mesta!
 
Bulgur
Görs av durumvete och påminner om couscous. Skillnaden som gör bulgur mer näringsrikt, är att en större del av vetekornet bevaras hos bulgur. Det är speciellt rikt på fibrer men även på protein och mineraler. Kornen finns i några olika slags former och storlekar, och passar utmärkt att ersätta både potatis, pastan eller riset med.
 
Köp hem och testa! Tycker man inte om det i första tuggan, så lär man sig. Nu kan jag inte tänka mig något annat.  /Julia
 

Veckans utmaning

Kategori: Veckans utmaning

Dags för veckans utmaning, är ni redo? Denna veckan tänkte vi ha en "ben" vecka. Utmaningen är alltså att köra slut på benen. Det är bra att fokusera på specifika muskelgrupper vid olika pass, så att kroppen blir genomtränad. Därför tänkte vi börja med benen denna veckan. Tänk dock på att musklerna kan behöva vila upp till ca 48 timmar innan nästa styrkepass. Det är under vilan det händer!
 
 
Det är ganska tacksamt att träna benen då man kan variera till en oändlighet, samt att det går snabbt att bygga upp en grundstyrka. Det är också stora muskelgrupper vilket gör att hjärtat får jobba lite extra. 
 
Under veckan kommer våra favoritövningar att dyka upp här! 
 
/ Ellen och Julia

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem efter ett härligt löp och backpass med min kompis My. Älskar verkligen känslan efter ett riktigt bra pass! 

Nu laddar jag batterierna inför en ny vecka med en banan och mango smoothie, och kvarg med lite hallon. Tycker ni borde göra detsamma för imorgon är det dags för ännu en utmaning!

/ Ellen

 

 



 
 

Visste du att...

Kategori: Visste du att...

 
 
Visste du att kryddan kanel ökar och även sätter igång förbränningen?
 
 Nu när december, julen och pepparkakorna börjar göra intåg så känns det bra att pepparkakan har fler bra egenskaper än att bara göra en snäll. Om man är ute efter ett nyttigare alternativ än pepparkakor, så är kanel perfekt att ha på gröten, eller varför inte i filen eller på kvargen. 
 
/ Ellen 

Peanut Butter

Kategori: Vi testar

Godmorgon!
Är uppe tidigt då jag snart ska till Motiva och träna Body Pump, det är styrketräning till musik för hela kroppen med stänger. Perfekt kombo! För att orka har jag nyss laddat upp med en stor frukost. 2 kokta ägg, 1 äpple, 1 kopp kaffe och kesella med hallon och ekologiskt peanut butter. Det var Ellen som tipsade mig om det, och guuud så gott det är! Farligt gott! Men det är mättande så en klick räcker. I och med att det är ekologiskt innehåller det 99% jordnötter. Är alltså helt utan något socker, som vanligt jordnötssmör annars är fullt av. Är en bra näringskälla att få i sig bra fett från. Så ett hett tips!

/ Julia

Omelettpizza

Kategori: Recept

Igår testade jag att för första gången att göra en omelettpizza, låter kanske konsitgt och är för er pizzaälskare kanske inget som lockar. Men det var väldigt gott och kändes mycket bra för magen. Är ju inte på tal så mycket nyttigare än en vanlig pizza...
 
Gör såhär:
Vispa ihop 2 ägg, 1 msk fiberhusk (finns glutenfritt), en skvätt vatten, en skvätt mjölk och 1 krm salt. Låt stå och svälla i någon minut, ska bli till en något tjockare smet. Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, förgrädda i ugn i ca 10-15 min på 225 grader.
 
 
Medan botten är i ugnen, kan du förbereda fyllningen. Här kan man låta fantasin flöda, jag valde att toppa min med skivade champinoner, knaperstekt bacon och färsk tomat. Kan även tänka mig att det varit gott att använda köttfärs, skinka eller varför inte tonfisk. Se bara till att din fyllning ger smak, för själva omeletten är i sig rätt så smaklös. Toppa din fyllning med riven ost och skjutsa in i ugnen i ytterligare 10-15 min. Klar för servering när osten har smält och fått fin färg.
 

Receptet är till en person, men går utmärkt bra att dubbla sattserna och göra en större omelettpizza till fler personer. Som tillbehör hade jag bladspenat vilket är fullt på nyttigheter. Kan även vara passande med någon kall sås till om man så önskar. Testa, testa! Perfekt om du fortfarande inte gjort veckans utmaning...


Trevlig helg! Hörs imon, då väntar en nyhet...
/ Julia
 

Functional Health Olofström

Kategori: Vi testar

I Måndags var vi som sagt och testade på TRX. Nu såhär två dagar efter känns det ordentligt, vilket det även gjorde under passet. TRX är lite enkelt sagt funktionell träning. Alltså träning med endast kroppen och ett TRX "band". Det blir träning för såväl stora muskelgrupper och små stabilitetsmuskler. I med att även de stora muskelgrupperna jobbar så får man även upp pulsen.
 
Här i Olofström är det en grymt duktig kille vid namn Alfred Appelros som håller i TRX passen. Han har ett eget företag Functional Health Olofström ( för att läsa mer om TRX och Alfred klicka här) där han erbjuder allt från massage, kostrådgivning och träningspass.
 
Bild tagen av Philip Svensson
 
Vi rekommenderar verkligen detta. Det passar alla då man helt och hållet bestämmer nivån på träningen själv. Både för nybörjaren och träningsnarkomanen. Det var första men definitivt inte sista gången vi tränade TRX.
 
/ Ellen och Julia

Löpning

Kategori: Träning

Håller på att laga lite middag efter ett konditionspass på gymmet. Var lagom mör i kroppen efter igår och kände inte för att ge mig ut i skogen när det är mörkt och kallt. Så det fick bli löpning på band följt av en 25 minuter på crosstrainern.
 
Tror det är fler än jag som känner att motivationen svackar när det börjar bli mörkt och kallt ute. Jag är dock inget big fan av att springa på löpband, men jag har några bandpass som jag tycker funkar som ett bra komplement på vinterhalvåret. 
 
Idag körde jag ett av favoritpassen. Jag började med att jogga lugnt i ca 10 min, måste få igång pulsen innan man sätter igång. När man är redo så börjar du passet genom att öka farten var femte minut. Jag brukar öka 0,5-1,0 km/h. Och så håller jag på tills det att jag ökat farten 4-6 gånger. Det kan bli riktigt, riktigt svettigt om man börjar med hög hastighet och gör rejäla hastighetsökningar. Det bästa är att man kan anpassa passet efter dagsformen. 
 
Så, nu finns det inga ursäkter för att inte ge sig ut och springa!
 
 
/ Ellen

TRX

Kategori: Träning

Slutkörda efter ett grymt TRX pass med Alfred, to be continued...

/ Ellen och Julia

Veckans utmaning

Kategori: Veckans utmaning

Måndag igen och som vi skrev igår så väntar en ordentlig utmaning, både för er och oss. Veckans utmaning är att testa något nytt. Det kan vara allt i från att testa en ny övning på gymmet, gå på ett nytt pass eller att testa någon ny maträtt.
 
För vår del gör vi något radikalt, vi ska äta glutenfritt, helt glutenfritt. Vi har läst en hel del om gluten och dess påverkan på våra kroppar. Vi hittar båda två olika symptomer som gluten sägs vara boven till. 
Vi kommer hålla på med detta ett bra tag framöver och ni kommer såklart följa det hela här på bloggen. Vi kommer även dela med oss av mer info angående detta här framöver. 
 
 
Lycka till och våga göra något du inte gjort innan!
 
/ Ellen och Julia

Low Carb börd

Kategori: Vi testar

Har läst om det nya brödet "Low Carb" på många ställen, så när jag hittade det på Maxi var jag tvungen att köpa och testa. Det är mestadels gjort för de som äter LCHF då det är kolhydratsnålt, men brödet kan ändå passa alla. En brödskiva innehåller 2,7 g kolhydrater, 5 g protein, 3 g fett och 3,3 g kostfibrer. Är alltså helt utan tillsatt socker. Jämför det med exempelvis Pågens Lingongrova som innehåller 9 g tillsatt socker...
 
 
Det har en lite segare konsisten och man känner att det är gjort utan socker, vilket jag gillar! Med små frön i blev det smakrikt och i helhelt är det över mina förväntningar. Förut kunde man bara beställa det på nätet, men nu finns det i många vanliga mataffärer. Så rekomenderar er absolut att testa det.
 
Ha en skön söndagskväll och håll utkik, för imorgon väntar en ny veckans utmaning...
/ Julia
 
 

Choklad

Kategori: Visste du att...

...många forskningar rekomenderar oss att äta 40g mörk choklad varje dag. Detta motsvara ca 3 rutor och då med minst 70% kakaohalt, men gärna högre för ju högre desto bättre! Det ger bevisligen en minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar då kakaon förbättrar blodcirkulationen. Tips att tänka på när ni väljer i hyllan till fredagsmyset.
 
 
Trevlig helg allihop!
/ Julia

Fredag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, då var det fredag igen, går det inte ruskigt fort? Inledde fredagen och helgen på bästa sätt med sovmorgon och finfrulle.
 
 
Kvarg med banan och jordnötssmör, oopies (recept hittar du här) med skinka och salami och självklart en stor kopp kaffe på det. En "dagen efter" frukost! (dagen efter hård träning menar jag givetvis nu)

Glöm inte veckans utmaning!
 
/ Ellen
 
 
 
 
 

Front squat

Kategori: Träning

Yes, dagens andra pass är precis avklarat och nu väntas en behövlig middag innan kvällen fortsätter med kemiplugg.
Pass nummer ett var ett härligt löppass, och pass två var en ordentlig genomkörare på gymmet.


Jag körde en härlig mix och varenda muskel är matt!

Ryckknäböj 4x6
Lutande bänkpress 4x6
Marklyft 5x5
Front squat/frontbenböj 5x5 (favoritövmingen för tillfället, love it)
Enarmsrodd 4x8

Ett bra basövningspass helt enkelt!

/ Ellen

 

Vardag

Kategori: Allmänt

 
Här komme tre bilder från min dag. Först min frukost: Risenta GI-musli med mjölk och kanel, två kokta ägg, en apelsin och en kopp kaffe. Protein, fett, fibrer och vitaminer. Check! Efter skolan tog jag med en vän till gymmet och jag körde slut på våra bådas armar, återigen med hjälpa av tabata. Perfekt för att alltid lyckas lämna gymmet med ett dubblet så mörkt linne än när man kom...men det är så det ska va!
 
Hur går det förresten för er med veckans utmaning? Dela gärna med er!
 
/ Julia

Kryddig köttfärsröra

Kategori: Recept

Idag har vi lagat en god lunch ihop som vi tänkte dela med oss av. Vi tog av det vi hade hemma och vårt ihopkok blev faktistk väldigt lyckat! Här kommer receptet:

För 2 personer
400 g blandfärs
1/2 gul lök
1 stor vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
ca 3 dl vatten
1 dl röda linser
1 köttbuljonstärning
Riven ingefära
Chillipulver, paprikakrydda, spiskummin
Salt och peppar
 
1. Hacka gul lök och vitlök. Fräs i matfett tillsammans med färsen. Salta och peppra
2. Tillsätt de krossade tomaterna, linserna, vattnet, buljon och kryddor. Låt puttra ihop i minst 15 min.
3. Smaka av och krydda mer om så önskas. Om linserna fortfarande är väldigt hårda kan mer vatten behövas. Ju längre det får puttra, ju mer smaker kommer fram.
4. Servera med en klick crème fraiche, sallad och avokado. Passar även bra med bulgur, matvete eller varför inte lägga röran i ett tortilla bröd.
 
 Mums!

Müsli

Kategori: Kost

Jag tror inte bara att det är jag som tycker att det är aningen svårt att lämna sängen på morgonen, och jag tror inte bara att det är jag som ibland har det lite bråttom på morgonkvisten. Så, därför tänkte jag tipsa om något som både är riktigt gott och nyttigt, och som även den som snoozar lite för länge på morgonen hinner med. 
 
 
Risentas müsli är som sagt både god och nyttig, och det finns en sort för alla. Allt från GI müsli till en müsli för er glutenintoleranta, hur bra? 
Min favorit är den med torkade tranbär och russin i. Häll i lite mjölk, fil eller kanske lite soyayoghurt och du har en bra "bas" för din frukost. Koka ett par ägg eller gör en god smoothie också, så håller du dig mätt enda fram till lunch. 
 
/ Ellen

Höstträning

Kategori: Allmänt

Snabb hälsning från en svettig och nöjd tjej efter 5 km löpning plus Ellens backpass för ben och rumpa. Det känns nu vill jag lova och det tackar jag Ellen för! Rekommenderar er absolut att testa det. Drog även med min pappa som gjort stora framsteg med sin träning, han slog sitt rekord idag vilket är en stor eloge jämfört med hans förra träningsliv. Ännu ett bevis på att det aldrig är försent att börja träna! Drillade även honom i lite Tabata för magen, så nu är vi två stolta och hungriga som hugger in i hemmagjorda hamburgare.

Ha en fin tisdagskväll!
/ Julia

Veckans utmaning

Kategori: Veckans utmaning

Denna veckan blir ingen jobbig utmaning för oss, och er andra som älskar att äta frukost. För det är nämligen vad veckans utmaning är! Alla veckans morgnar ska du få i dig en stor och hälsosam frukost som ger er en bra start på dagen. Att gå upp en kvart tidigare för att fixa frukost, gör dig i längden betydligt piggare än att istället sova de minuterna. Vill du läsa lite mer ingående om varför det är bra att äta frukost hittar du det här:
http://klarafardigakor.blogg.se/2012/october/en-nyttig-kost.html


Under veckan kommer vi bjuda på inspiration till er frukost från våra frukostbord.
Så är ni med oss?
 
/ Ellen & Julia

Fitness

Kategori: Motivation

Veckan har gått supersnabbt och det är redan fredag. Vill bara tipsa om ett riktigt gott mörkt choklad. Det är från Anton Berg och smakar som en riktig god kopp kaffe, precis i min smak. Förutom chokladen så vill jag dela med mig av tidningen Fitness, som är full av träningskläder, kanonövningar och smaskiga recept. Härlig motivation helt enkelt!
Ha en mysig fredag!
/Ellen